Project gallery

Reform in Villa Puertosol

It is a house of conventional style, combining volumes of simple lines and flat roofs, with volumes formed by undulating planes and covered with inclined planes where the spatial composition is also accentuated by the materials used.

The reform consists of maintaining the essence of the spatial composition, conferring simplicity and cleanliness on the whole by means of the use of smooth, clear surfaces and rustic textures given by the stone.
The proposal also includes the incorporation of large glazed enclosures that allow transporting the garden to the interior of the space.

The enclosure to the street is made by a masonry wall that combines the opacity and transparency through the use of metal slats.

The entrance to the hoyse is through a circulation that leads to the entrance hall with a large wooden door in dark tone and steel.

 

Project Gallery

Work Gallery

Gallery


© 2019 MSM Studio - Architecture and Landscaping | Diseño web: Imprenta La Fábrica