Project gallery

Villa Paraiso

The project was born from the importance of the presence of water throughout the town. In the spatial composition, the volume is combined with ponds and water canals that run through the different exterior rooms, and which can be enjoyed from inside the house through large glass surfaces. The distribution of the house is arranged with the social area on the main floor, on the upper floor the bedrooms and on the lower level games room and cinema.

The access pedestrian path is flanked by two small threads of water that lead to the main entrance hall. When we open the door we find a large glass surface that allows us to see a pond that overflows like a curtain over another at the basement level.

From the living room you can see the outdoor gallery next to the large pond on three levels. Where the social zone opens to the garden taking advantage of the greater amount of hours of sun and the pleasant breeze of the south.

The gallery joins a large solarium where the infinity pool is located takind advantage of the unevenness of the plot.

 

Gallery


© 2019 MSM Studio - Architecture and Landscaping | Diseño web: Imprenta La Fábrica