Project gallery

El Rosario

Volumes are incorporated into the terrain combining the opacity and transprarency. Simple forms of straight lines and noble materials such as stone, concrete and metal predominate.

The pedestrian entrance is made through the surrounding landscape to the right and a large wall of rustic stone to the left.

The main rooms open to the south trying to take advantage of the views and the sun all day. Large glass surfaces allow the landscape to be incorporated into the interior of the house both in the social lounge area and in the intimate area of the bedrooms.

The main terrace to the south-east, joins the solarium and the infinity pool that has the views of the landscape.

 

Gallery


© 2019 MSM Studio - Architecture and Landscaping | Diseño web: Imprenta La Fábrica