Project gallery

Villa Golf

The spatial organizaion is composed of a large volume in the shape of an "L" that opens to the south-west. The house has two floors joined by a spiral staircase, which visually connects with the three areas of the house.
On the main floor the social area and the dining room with an important American kitchen, on the lower floor reading room, cinema and games room and on the upper floor sleeping area.

All the rooms open onto a continuous gallery that connects with a large solarium and the infinity pool that constitutes the core from which volumetry is organized.

All the composition has important glazed surfaces that allow to integrate the surrounding landscape into the interior of the house.

 

Gallery


© 2019 MSM Studio - Architecture and Landscaping | Diseño web: Imprenta La Fábrica